ok....zarezerwuje
[O1] Zamki nie odbijają
Zwiń
X
-
[O1] Zamki nie odbijają
Koledzy proszę o pomoc. Zamki w mojej octavii nie odbijają ani prawy ani lewy. Tzn. jak przekręcę kluczyk np. w prawo to tak zostaje a podobno powinien wrócić do pozycji wyjściowej. Czy to prosta sprawa do naprawienia? Jakieś sprężynki?? Co zakupić przed demontażem, żeby potem nie stała rozebrana tydzień bo nie będzie można czegoś dostać...
-
-
Jest zestawa naprawczy wkladek zamka.
Tam pekaja sprezyny
A jaki jest numer dla Ciebie to idz do ASO niech sprawdza. Jak kupowalem to golfa to pare zl zaplaciłem za to. Nie bylo drogo
[ Dodano: Sro 22 Paź, 08 19:37 ]
Ale musisz rozebrac najpierw i zobaczyc czy przypadkiem faktycznie syfem nie zaszlo.Wtedy mozna jak napiasal kolega namoczyc albo po prostu rozebrac i wymyc dokladnie. Jak juz rozbierzesz to zobaczysz co sie stalo.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Damianjgpo prostu rozebrac i wymyc dokladnie. Jak juz rozbierzesz to zobaczysz co sie stalo.
Aha czy macie sposób na założenie spowrotem tej folii na drzwiach?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiekjJesteś wielki kolego, powiedz mi jeszcze czy masz jeszcze jakiś schemat jak rozebrać zamek itp... takie zdjęcie poglądowe?
[ Dodano: Sro 22 Paź, 08 23:38 ]
Zamieszczone przez krzysiekjAha czy macie sposób na założenie spowrotem tej folii na drzwiach?President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
Komentarz